2015. október 3., szombat

Gyurcsány F. Rikárdó és Sukoró

Gyurcsány F. Rikárdó fenyegeti a bíróságot (itt)

Börtönben a helye mindenkinek, aki állami, közösségi vagyon csalárd - a nyilvános meghirdetési kötelezettség kijátszásával  történő - elidegenítésében részes. Legyen az bárki.

A sukorói ügyben Gyurcsány F. Rikárdó is egyértelműen sáros. A felelősségre vonást csak azért kerülhette el, mert a pártos ügyészség nem akart precedenst teremteni volt miniszterelnök rács mögé juttatására.

Most megszületett az ítélet, a nemzeti vagyon jól fizetett, de hűtlen kezelői letöltendő börtönbüntetést kaptak.
Ez az ítélet csak a jog és az igazságszolgáltatás minősítése.

Az állampolgári erkölcs minősítése ennél egy pár fokkal súlyosabb. A hazájukat is elárulták ezek a romlott erkölcsű "vagyonkezelők", nemcsak a hivatásukat. A gyönyörű, számunkra pótolhatatlan, szelíd pannon táj egy egészen különleges darabját akarták visszafordíthatatlanul pusztítani. Pár ezüstért, vagy ki tudja miért. Külföldi befektetők kedvére, hasznára. Tiszta szerencse, hogy végül nem jártak sikerrel.

És Gyurcsány F. Rikárdó, a nemtelen megfontolásból futni hagyott bűntárs most megfenyegeti a bíróságot, a bírót. Ilyesmire szélsőségesek vetemednek csak, alkotmányos demokraták, a jogállam hívei soha. Rikárdó pedig bizony vetemedett. Nem érzett gátlást, szemérmet most sem. Kontrollja szemlátomást semmi.

Egy újabb adalék, már ha az eddigiek sora talán elégtelennek bizonyult volna, személyében kivel is van dolgunk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése